Relora – Природна добавка за отслабване, тревожност, стрес и безсъние

Relora е Природна добавка за отслабване

Relora светлина в тунела или поредния медиен балон от билки за отслабване. Загуба на тегло или рязко напълняване, безпокойство, стрес и безсъние, очевидно това са проблеми на милиони хора по света. Има огромно изобилие от телевизионни реклами на лекарства, спонсорирани от фармацевтичните компании, обещаващи решаване на тези здравословни проблеми. Но какво би станало, ако имаше алтернатива на тези лекарства без химикали – комбинация от естествени растителни екстракти, които биха могли да помогнат за решаването на всички тези здравословни проблеми? Има обещаваща нова добавка природна алтернатива, наречена Relora. Всичко това не са празни приказки, а е подплатено с научно изследване факти.

Какво представлява Relora?

Теми в Статията

Relora е Природна добавка за отслабване

Релора е патентована комбинация от два растителни екстракта – Phellodendron Amurense и Magnolia Officinalis (използвани от традиционните китайски билкари от векове). Тя е разработена, за да помогне за релаксация, повишаване на настроението и нормализиране на надбъбречните хормони, свързани със стрес и предизвиканото нездравословно хранене.  И въпреки че не е със седативно действие, се оказва, че помага и при безсъние.

Как действа Релора

Растителните екстракти от Магнолия и Кадифено дърво работят върху централната нервна система, като се свързват със стрес рецептори, свързани с тревожността. Релора спомага за релаксация, без да причинява сънливост през деня. Relora помага за нормализиране на надбъбречните хормони DHEA и кортизол, които са от решаващо значение за ефективното управление на стреса и наднорменото тегло.

 

Стрес и тревожност

Магнолия и Кадифено дърво при стрес и безпокойствоМилиони хора по света страдат постоянно от стрес и безпокойство. Съвременните стресови фактори, освен че не ни позволяват да се наслаждаваме напълно на живота си, могат да бъдат причина за емоционални и дори физически проблеми. Клиничните проучвания, проведени в института Living Longer Institute в Синсинати, Охайо, показаха обещаващи резултати при лечението на стреса с Relora.

От 345 жени, които са следвали двуседмичен режим в проучването, 89% съобщават, че Relora им помага да се отпуснат. Изследванията, проведени в Университета в Мисисипи, установяват, че 78% от участниците съобщават за увеличаване на релаксацията и чувството за благополучие. Съобщава се, че комбинацията от Магнолия и Кадифено дърво спомага за стресовите симптоми като раздразнителност, безпокойство, напрегнати мускули, затруднено концентриране и емоционални промени в настроението.

Relora за Отслабване и изчистване на мазнините

Проведени са и клинични проучвания за определяне на ефекта на Relora върху диети за отслабване. След две седмици прием на Relora, 78% от изследваните субекти установили, че тя спомага за предотвратяване на неконтролируем глад за сладки и нездравословни храни, свързани със стреса. Последващо проучване оценява ефекта на добавката с Магнолия и Кадифено дърво върху хранителните навици на субекти, които редовно се хранят със сладки или мазни храни, когато се чувстват стресирани. Relora намалява нуждите от прием на храни съдържащи въглехидрати с до 75% и на мазни храни с 50%.

Магнолия и Кадифено дърво ( Релора) при диети за отслабване и изчистване на мазнинитеТова може да се обясни и с проучвания, които установяват, че двуседмичната схема на прием на Relora значително увеличава [3]DHEA и понижава кортизола [2] при изложени на стрес тестове, като връща нивата на тези хормони до нормални. (Изследванията показват ясна връзка между Cortisol и наддаването на тегло. Излишъкът от стрес може да доведе до високи нива на кортизол, което от своя страна стимулира апетита.) Добавянето на допълнителна схема на Relora към здравословна диета и тренировъчна програма може да направи много по-лесно изчистването на мазнините и премахването на нежеланите килограми.

Спортистите които се състезават или фитнес маниаците, могат да се възползват с пълна сила от тази билкова комбинация. Тежките интензивни тренировъчни режими и диети в допълнение към нормалните дейности от ежедневието водят до високи нива на кортизол. Добавките с Магнолия и Кадифено дърво са  естествена терапия, предназначена да модулира базовите възприятия на стреса и експозицията на хормона на стреса (кортизол) и увеличава нивата на ДХЕА.[1]

Безсъние

Друга констатация на клиничните проучвания е, че Релора изглежда подобрява съня, и не причинява сънливост през деня при повечето хора. По-спокоен се наблюдава при 74% от изследваните лица в клинични проучвания.

Странични ефекти – Безопасност и предпазни мерки

Изследванията показват, че Relora е много безопасна. Но винаги е добре да се консултирате с лекаря си, преди да започнете каквото и да било ново допълнение към приема на хранителни добавки. Докато конкретни проучвания не изключат възможни проблеми с безопасността на бременни или кърмачки. Релора не се препоръчва за бременни, кърмещи или опитващи се да забременеят. Хранителните добавки с Магнолия и Кадифено дърво нямат известни лекарствени взаимодействия. Въпреки че е най-добре да избягвате алкохол и кофеин, тъй като те могат да засилят или да противодействат на успокояващия ефект на Релора.

 

Дозиране

Препоръчваната доза Relora е 750 mg на ден, разделена на две или три дози. Най-добре е Relora да се приема и с храна. Релаксиращия ефект, трябва да се усетят в рамките на няколко часа. Въпреки че някои хора може да не усещат ефектите през първите няколко дни.

Relora може да се закупи на най-ниска цена от онлайн магазин за хранителни добавки FHL.bg от [тук …]. Съществуват и различни билкови смеси, които включват и Релора.

 Използвани източници:

Вашият коментар