За Нас

Фитнес Свят – Мисия Здравословен живот

Зад Проекта Фитнес Свят, стои Екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на фитнес тренировките и здравословното хранене. За нас Фитнеса е начин на живот, изградили сме навици които ни помагат и в спорта и в ежедневието. Натрупания опит с годините и огромния интерес към Фитнес културата ни накара да стартираме ” Фитнес Свят – Мисия Здравословен живот”.

Ако имаш достатъчно опит и знания и имаш желание да станеш един от нас – добре дошъл! Всеки който се чувства част от идеята, Фитнес Свят и има нужните качества и знания, може да бъде част от Нашия отбор. Можете да участвате с авторски статии, ревюта, изготвяне на тренировъчни програми. Стига да имаш амбиции и желание и нужния опит и умения, ще бъдеш одобрен. Когато сме заедно сме по-силни и така Мисията – да спортуват и живеят Здравословно повече хора, ще бъде успешна!

Фитнес Свят - Мисия Здравословен живот

Това е светът на фитнес атлетите, тренировки, програми, диети – ден след ден ставате все по добри и вървите напред.Фитнес свят е сайт пътеводител в необятното море от информация.

Борбата е винаги със самите Нас. Ако успеем на следващия ден, да сме по-добро копие на самите себе си, значи сме крачка напред  в битката. Но това е път и процес, който изисква постоянство. Да се наслаждаваме заедно на пътя по който вървим, за да постигаме целите си!

Винаги здравето трябва да е на първо място, защото ако се замислите каквото и да сте постигнали, ако не сте здрави едва ли ще можете да му се наслаждавате.Независимо дали това са успехи в работата, спорта или личния живот.Няма ли здраве всичко рухва, ето защо тази мисия – Фитнес Свят – Мисия Здравословен живот си заслужава.

Чувстваш се готов да станеш част от Нас,  и да участваш активно в тази Мисия. Имаш силата да мотивираш хората? Изпрати запитване и кратко представяне!

    Използвайки този формуляр, вие се съгласявате с съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.