Поверителност и Общия регламент за защита на данните (GDPR)

Поверителност и Общия регламент за защита на данните (GDPR)
Оценете тази Статия

Geo-bg.bg спазва Общия регламент за защита на данните (GDPR)

Може да използвате всички [Инструменти за GDPR кликни тук ]

От 25 май 2018 г. влиза в сила Общият регламент за защита на данните на ЕС (GDPR). Той заменя Директивата за защита на данните 95/46 / EО и има за цел да хармонизира законите за неприкосновеността на личните данни в цяла Европа с цел защита и укрепване на неприкосновеността на личния живот на гражданите на ЕС и промяна на начина, по който организациите спазват поверителността.

Декларация за поверителност изисква администраторите да съхраняват и обработват само данните, абсолютно необходими за изпълнение на задълженията си (минимизиране на данните), както и да ограничават достъпа до лични данни на тези, които трябва да извършват обработката.

Вашата Защита и сигурност на данните, са основен приоритет за Фитнес и Здраве, към чието онлайн семейство се числи и сайта Geo-bg.bg.  Доверието на клиентите е наш основен приоритет.

Когато подавате лична информация на нашия уеб сайт, ние ще защитим информацията Ви онлайн и офлайн. Ние използваме различни технологии и процедури за сигурност, за да защитим личната Ви информация от неоторизиран достъп, използване или разкриване, след като ние я получим. Например, ние съхраняваме вашата лична информация в компютърни системи, разположени с ограничен достъп, осигурени съоръжения. Служителите (администратори на лични данни) са обучени, и се поддържа актуален инструктаж за нашите процедури за сигурност.Ние предприемаме разумни и подходящи мерки за защита на личната ви информация от неразрешено разкриване или достъп.

Въпреки това никога в интернет пространството със съхранявани на сървър данни,не могат да са 100% гарантирани. Но при проблем ние сме длъжни да Уведомяваме  надзорния орган и субекта на данни в случай на нарушаване на сигурността на личните данни, както и документиране на всяко нарушение на сигурността на личните данни, в т.ч. фактите, свързани с нарушението, последиците от него, предприетите действия за справяне с нарушението;

Ако сте избрали да се регистрирате при нас, можете да създадете парола за вашия акаунт, в който случай информацията Ви онлайн, ще бъде защитена с парола. Предлагаме Ви да не споделяте или разкривате паролата си на никого. Вие сте отговорни за поверителността на вашата сметка и парола и носите пълната отговорност за всички действия, които се случват с акаунта и паролата Ви. Ние предлагаме да създадете предизвикателни пароли като например тези с буквени-цифрови комбинации.

Предоставяне на лични данни

С цел използване на контактната форма на Geo-bg.bg  Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Geo-bg.bg използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, само за да може да отговорим на Вашите въпроси и запитвания.

Според Регламента субектът на данни (физическото лице, за което се отнасят данните) има право на:

  • · Информираност;
  • · Достъп до собствените си лични данни;
  • · Коригиране (ако данните са неточни);
  • · Изтриване на личните данни (правото „да бъдеш забравен“);
  • · Ограничаване на обработването от страна на администратора или обработващия лични данни;
  • · Преносимост на личните данни между отделните администратори;

Може да използвате всички [Инструменти за GDPR кликни тук ]

 

 Ползвателя или потребителя се съгласява, че доставчика на платформата Geo-bg.bg има право да използва маркетингови инструменти, като Изпращане на бюлетини с Mailchimp, Нотификации със Sendpulse, Маркетинг инструменти Remarkety Facebook Ads, Google Adwords. На които също е предоставил списъци и данни от профилите на ползвателите.

При регистрация в сайта, клиентът трябва да предостави част от личните си данни, необходими за връщане на обратна информация за зададените въпроси.Необходимите данни са: име, електронна поща. Geo-bg.bg има задължението, да пази личните данни и да гарантира, че те няма да бъдат публично обявявани и, че няма да бъдат използвани за злоупотреба. Geo-bg.bg носи отговорност пред закона за използването на личната информация на своите клиенти.

Политика относно бисквитките.

 

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме по-качествени услуги.С използването на сайта приемате и употребата на „бисквитки“ от наша страна.Повече за Управление на „бисквитки“ 

За какво се  използват „бисквитките“

„Бисквитката“ е малък отрязък от текст, изпратен до Вашия браузър от посетен от вас уеб сайт. Тя помага на сайта да запомни информация за посещението Ви, като предпочитания от вас език и други настройки. Това може да улесни Вашето следващо посещение и да направи сайта по-полезен за Вас. „Бисквитките“ имат съществена роля,без тях работата в мрежата ще бъде доста трудна.

За какво се Използват „бисквитки“ – за да запомним предпочитанията ви при Безопасно търсене, да направим по лесно сърфирането и предоставянето на подходяща информация за нещата коит  Ви интересуват.Повече информация за това Как Google използва „бисквитките“