Рибено масло при диети за отслабване

Отслабва ли се от рибено масло

 Рибено масло омега 3

Теми в Статията

Искам да отслабна?

Щом четете тази статия със сигурност искате да отслабнете, търсите добавки за отслабване или сте на поредната диета. Но не сте се сещали за нещо толкова просто, като прием на добавки с рибено масло. Или не сте знаели или не ви се вярва но Рибено масло омега 3, може да ви помогне да отслабнете значително с няколко килограма и то здравословно. Различава се от повечето добавки за отслабване, с това че не е стимулант. Омега 3 мастните киселини, не ви правят нервни и напрегнати. Даже има достатъчно изследвания, които потвърждават, че прием на рибено ви прави спокойни и уравновесени. Това е така защото поддържа хормоналния ви баланс. За разлика от термогенните фет бърнъри и стимуланти, които ви изстрелват в космоса с енергията която дават и след това естествено следва разбиване.

Отслабва ли се от рибено масло
Рибено масло за отслабване при диети

Рибеното масло действие и ефект

Някои от добавките за отслабване, съвсем не са здравословни и безопасни. За разлика от тях рибеното масло омега 3 [0.0.1] и ленено масло, не само че ви помага да отслабнете, но и има много други ползи за здравето включително и черния дроб. То подпомага мозъка, ставите, имунната система и сърцето. Ще Ви е трудно ако трябва да посочите добавка за отслабване или което и да е хапче за отслабване, което прави тези неща за Вас. В този пост, ще ви запознаем с ползите от прием на рибено масло за отслабване. Сигурен съм че ще оцените тези ползи и можете да намерите  рибено масло омега 3 най-ниски цени в  Fhl.bg!

Не е нужно да търсите скъпи и не ефективни, а понякога и опасни фет бърнъри. След като разполагате с евтин и здравословен продукт, като рибено масло с omega 3. Не се колебайте и го добавете при програма за отслабване и диета и не на последно място за цялостното Ви здраве!

Омега-3 мастни киселини – полезните мазнини

Въпреки, че приемането на мазнини се считат от много хора за враг на диетата, допълването на дневното меню с омега-3 мастни киселини, всъщност ще ви помогне да отслабнете по-лесно. Омега-3 мастни киселини могат да допринесат за подобряване на състава на тялото чрез увеличаване на метаболизма и изгарянето на мазнините. Рибено масло, също потиска апетита, което води до консумацията на по-малко калории.

  • Процентите в графиката са ориентировъчни

Към изследването [1]

Когато Омега-3 мастни киселини са с ниски нива в организма винаги се наблюдава наднормено тегло и затлъстяване.  Индекс на телесна маса (ИТМ) е метод, с който се изчислява съотношението на теглото и височината на дадено лице. Той се използва като инструмент за проверка за идентифициране на евентуални проблеми с теглото. Изследване разкрива, че по-ниските нива на омега-3 мастни киселини в тялото са свързани с по-високи резултати на BMI. Това означава, че подобряването на нивата на омега-3 може да намали риска от проблеми с теглото. Въпреки, че BMI е популярнен скрининг инструмент, той има големи ограничения, тъй като не е в състояние да направи разлика между мазнини и чиста мускулна маса.

Направи разлика между мазнини и чиста мускулна маса

Процент на подкижните мазнини - рибено масло
Разлика между мазнини и мускулна маса

Но за всеки е ясно, че освен килограмите е важно и процентното съотношение на мазнини и мускули. Именно то играе по-важна роля при разграничаване между здрави и нездрави лица. Ползата за хората които приемат рибено масло, е че се наблюдава значителен спад в нивата на кортизол.

Кортизолът е стрес хормон, за който е доказано, че спира изгарянето на мазнините и те започват да се складират. Нормална защитна реакция когато организма е подложен на стрес. Лошото е,че заедно с това започва и разграждането на мускулната тъкан. Той също така блокира свободния тестостерон, което води до по-ниски общи нива на тестостерон. Ниските нива на тестостерон имат доста странични последици за мъжете, освен широката талията и повече телесни мазнини като цяло.

Рибено масло намалява складирането на мазнини

Добавките с рибено масло свеждат до минимум опасността приетата храна да се трупа като мазнини. Причината за това е,че рибеното масло увеличава инсулиновата чувствителност. Когато клетките на тялото са чувствителни към инсулин вероятността храната, която ядете, да се натрупа като мазнина е нулева. Инсулиновата чувствителност е от ключово значение и за цялостното здраве. Натрупването на мазнини по корема предполагат и здравословни проблеми. Ниските нива на омега-3 мастни киселини играят роля в натрупването на мазнини по корема. В действителност, по-високи нива на омега-3 мастните киселини могат да намалят мазнините по корема и чрез намаляване на размера на клетките на мазнините. Тези резултати предполагат, че прием на омега-3 мастните киселини от рибено масло, е добър начин за по-добро управление на BMI и мазнините по корема.

Рибено масло прави вашата диета за отслабване по-ефективна.

Отслабва ли се от омега 3 рибено масло
Омега 3 при диета

Сигурен съм ,че ако тренирате редовно, то вашите резултати са от основно значение,защото цените труда си. Добавките с рибено масло, Ви позволяват да тренирате по-тежко. А когато сте на дието това понякога е истинско изпитание, заради ограниченията на калориите-калориен дефицит. Когато намалите въглехидратите, тренировките са трудни защото не ви достига енергия. Рибено масло омега 3 мастни, прави така ,че да имате тонус през целия ден, защото поддържа хормоналния баланс в оптимални граници. Това дава сила и издръжливост, необходима и в напрегнатото ежедневие и в залата. Трябва да се стремите да поддържате обмяната ускорена. В противен случай диетата е слабо ефективна и ще отслабнете трудно, ако изобщо успеете.

Помага ли Рибеното масло Омега-3 при диети

Като заключение може да кажем, че рибеното масло и мастни киселини омега 3 в него са от основно значение и за резултатите от диетата и за здравето на всеки човек. Ако приемате нужното количество омега-3 от Fish Oil добавки или хранителни продукти с Omega-3, ще помогнете много на организма си. Еикозапентаеноичните киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA) са това което трябва да следите във съдържанието на хранителна добавка. Тяхното съотношение и количество определя, качеството и цената на продуктите. Рибеното масло съдържа и двете мастни киселини DHA и EPA. Те са от полза при изчистване на мазнините и при период на покачване на мускулна маса, за да изградите здрави и силни мускули. Рибено масло намалява апетита и предотвратява трупането на мазнини. Ако искате да не се чувствате гладни постоянно, което е основен проблем при диета за отслабване, добавете прием на 2-3 грама рибено масло на капсули или дражета, след храна. Това помага да сте сити за по-дълг период от време между основните хранения. Всички тези изброени ползи, определено правят рибеното масло ефективна добавка за отслабване. Вземете най-ниска цена на рибено масло омега 3 от Fhl.bg!


Вашият коментар