Упражнения за гръб Lateral Wide Pulldown

Упражнение за гръб пулдаун с тесен хват

Тренировка за гръб за маса

Ако искате да включите нещо ново в програмата си за гръб, тук ще Ви предложим едно от най-добрите Упражнения за гръб. Lateral Wide Pulldown е едно невероятно упражнение за гръб, което силно препоръчвам да включите във Вашата програма за гръб. Изпълнява се на машина от серията Hammer Strength Plate на Life fitness.Една невероятна серия от машини с която може да тренирате във Фитнес Пулс в цялата страна.Специфично за този фитнес уред е, че треакторията на движението е много естествена и с голяма амплитуда.

В Топ 10 на най-добрите упражнения за гърб

Аргументите на критиците на Машините са, че те намаляват необходимостта от стабилизиращи мускули, за да се балансира натоварването.Този аргумент винаги ще остава, защото нищо не може да земени щангата или дъмбелите, за покачване на мускулна маса. Машините, наистина работят в определен диапазон на движение, но Hammer Strength Iso-Lateral Row натоварва по-голямата част от гърба и му придава страхотна плътност и в горната част и в долната част на гърба. Движението на машината натоварва най-голямата част от гърба по ефикасен и ефективен начин. Аз лично бих поставил Hammer Strength Iso-Lateral Row в моите Топ 10 на най-добрите упражнения за гръб.
Най-добрите упражнения за гръб на машина
Тренировка за гръб за маса

Едно от най-добрите упражнения за гръб

Преди години се смяташе,че ако искате да изградите солидна маса в гърба е нужно да правите само тежки базови упражнения с щанга. Това правило естествено важи и към днешна дата, но съвременните машини за упражнения за гръб, не са това което бяха в миналото. Тук има комбинация от свободни тежести и машина. Машината изолира и предпазва ставите и сухожилията, но натоварването е пак със свободни тежести. Движението е направено невероятно удобно и естествено.

Това което почуствах, когато включих за пръв път в тренировката си за гръб,това упражнение е невероятно напомпване и експлозивност. Усещаш го на точното място, в много по различна степен от това на движението изпълнено на скрипец. Никога преди не съм усещал натоварването така и можете да работите пак с доста сериозни тежести. Движението обхваща доста сериозна група от мускули на гърба и ги съкращава с пълна амплитуда доста надолу, нещо което не може да получите от набирането или изпълнението на скрипец. Единственото което трябва да направите е да се съсредоточите в изпълнението и да изберете подходяща тежест за Вас.

Най-добрите упражнения и тренировки за гръб на машини
Машина за упражнения за гръб

Това упражнение за гръб, може да включите и в програмата си в период на изчистване и оформяне на гърба. Като естествено завишите малко повторенията и броя на сериите.

Hammer Strength е марка # 1 за оборудване на фитнес зали в света и предлага едни от най-модерните технологии тренировъчни машини в индустрията. Може да намерите това оборудване във Pulse Fitness. Ако не сте пробвали това упражнение за гръб, наистина пропускате много.

Вашият коментар